Zkuste své štěstí s loterií Euromiliony

Zkuste si, jaké máte štěstí. S loterií Euromiliony se můžete stát multimilionářem během pár minut, a to dokonce až dvakrát do týdne. Stačí pouhých třicet korun a jste ve hře o neuvěřitelné částky. Princip hry není vůbec složitý, jelikož spočívá v obyčejném tipování. Je to snadné a třeba právě na vás se usměje štěstěna. Zapomeňte na všechny starosti, vsaďte svá šťastná čísla a výhra může být vaše.

Historická fakta

Loterie Euromiliony byla založena 7.února 2004 za vskutku nevídaných okolností. Lidé v sobě měli nesmírnou touhu soutěžit, a proto se národní loterie Francie, Španělska a Velké Británie spojily, aby utvořily jednu mimořádnou. Tato myšlenka se brzy rozšířila po celém světě. Každým rokem se přidávalo stále více států a dnes, v roce 2016, jsou Euromiliony participací 9 států, které mají celkem 217 milionů obyvatel.

Jaký je rozdíl mezi Euromiliony a Eurojackpotem?

Přestože si jsou tyto dvě loterie navzájem velmi podobné, mají i své odlišnosti. Euromiliony mají více příznivců, za což pochopitelně může jejich delší tradice. S větším počtem zúčastněných stoupá i výše Jackpotu. Dále máte možnost vyhrát až dvakrát do týdne, narozdíl od Eurojackpotu. Zde se nabízí pouze jeden termín losování týdně. Pravděpodobnost výhry je ovšem značně vyšší. Je pouze na vás, pro jakou z loterií se rozhodnete.

Pravidla hry Eurojackpot

Pravidla loterie Eurojackpot jsou velice jednoduchá. Soutěžící hádají vždy 5 čísel z 50 a poté ještě 2 dodatková čísla z 8. Dále už jen čekají, zda se svými tipy zvítězí. Jistě vás příjemně překvapí, že jedním z pravidel je minimální Jackpot ve výši 10 milionů korun. Na výhry se vždy rozdělí polovina vkladů. Proto neváhejte a spolehněte se na vaše šťastná čísla. Každý pátek padají ohromné Jackpoty, které si nesmíte nechat ujít.




Komentujte jako první

Zanechte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zobrazována


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..