Opravy kovacích a tvářecích strojů svěřte do rukou profesionálů

Opravy kovacích a tvářecích strojů svěřte do rukou profesionálů

Stejně jako u motorových vozidel, tak i u kovacích a tvářecích strojů občas nastávají nějaké problémy a závady, jež je nezbytné neprodleně odstranit. Velice často je však náročné vyhledat odborníka, který by se pustil do oprav. V průmyslovém segmentu působí dlouhá léta společnost IMONT press s.r.o., která opravuje veškeré kovací i tvářecí stroje, ba dokonce i lisy od jakýchkoliv značek.

Uvedená společnost se specializuje na servis tvářecích strojů a snaží se vyhovět zákazníkům co nejrychleji, obvykle do 48 hodin. Profesionální tým se vydá nejen kamkoliv v České republice, ale i do zahraničí. Opravuje stroje po celé Evropě.

Rychlost je na prvním místě

Čím delší je časová prodleva, tím o více peněz přicházíte, což zřejmě jako prosperující firma rozhodně nechcete dopustit. Opravy lisů a dalších strojů jsou sice náročnější, ale zkušený tým si dokáže se závadami poměrně rychle poradit. Prvně zjistí příčinu poruchy, a pak se snaží najít co nejrychlejší a nejefektivnější řešení. Opravy kovacích zařízení, tvářecích strojů a lisů jsou tak řešitelné do několika dnů.

Některé opravy jsou menšího, jiné většího charakteru. Někdy stačí vyměnit těsnění a ložiska, jindy zase velké a náročné součástky. Nicméně nezáleží na rozsahu oprav, protože IMONT press s.r.o. si poradí s čímkoliv.

Jaké opravy firma zajistí?

Portfolio služeb je poměrně široké, přičemž výše zmíněná společnost dokáže opravit mechanické lisy, a to jak výstředníkové, tak i klikové, dále pak provede generální i běžné opravy strojních zařízení a zajistí opravy včetně elektroinstalace.

IMONT press s.r.o. na tuzemském trhu působí od roku 1997, takže má za sebou bohaté zkušenosti a dlouholetou praxi. Více informací o firmě i nabízených službách najdete na www.imontpress.cz.




Komentujte jako první

Zanechte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zobrazována


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..