Jak proměnit Outlook na výkonný nástroj pro projektové řízení? Vyzkoušejte eWay-CRM

Jak proměnit Outlook na výkonný nástroj pro projektové řízení? Vyzkoušejte eWay-CRM

Dobře zvládnuté projektové řízení patří mezi základní pilíře úspěšné firmy. A díky všudypřítomné digitalizaci se nabízí spousta možností, jak tyto procesy zjednodušit a zefektivnit. Jedním z takových nástrojů je i český CRM systém eWay-CRM, který dokáže přetvořit Outlook v komplexní řídící centrum, a navíc disponuje množstvím užitečných funkcí pro plánování, sledování a týmovou spolupráci.

Vše důležité na jednom místě

Co je CRM jistě víte, ovšem aplikace eWay-CRM je oproti běžným systémům jedinečná. Integruje nástroje pro správu projektů a zakázek přímo do prostředí oblíbeného e-mailového klienta – Outlooku. Díky tomu není nutné průběžně přepínat mezi různými aplikacemi, a vše potřebné pro projektové řízení je pěkně pohromadě v jednom pracovním prostoru.

A je to právě design, který lze považovat za jednu z nejlepších vlastností eWay-CRM. Věrně napodobuje vzhled a fungování Outlooku – a pokud již daného e-mailového klienta používáte, naučíte se pracovat s eWay-CRM za pár okamžiků. Uživatelské prostředí působí natolik přirozeně, že budete těžko hledat zásadní rozdíl oproti Outlooku.

Přehledná komunikace a organizace projektů

V rozhraní aplikace eWay-CRM najdete vše, co potřebujete pro správu projektů a zakázek, včetně přehledné organizace komunikace s klienty. E-maily i deníky se systematicky třídí podle projektů a kategorií, což umožňuje snadné sledování pokroku a sdílení informací s týmem.

Propojení s úkoly a kalendářem

Integrace s úkoly a kalendářem v Outlooku zajistí, že všichni v týmu získají aktuální informace o stavu daného projektu. Sledování úkolů a plánování kalendáře je mnohem efektivnější a plynulejší než kdykoliv předtím.

Transformace e-mailů na projekty jedním kliknutím

Pokud vám do schránky chodí e-maily se zakázkami, eWay-CRM je automaticky promění na plnohodnotné projekty – stačí kliknout a připraví celý projekt, čímž vám výrazně šetří čas a minimalizuje manuální práci.

A to není zdaleka vše. Nechybí konektor Zapier pro propojení více než 3000 aplikací a další funkce, které tento CRM systém povyšují na vskutku mocný nástroj pro řízení vztahů i projektový management. Vyzkoušet si jej můžete zdarma na www.eway-crm.com/cs/.




Komentujte jako první

Zanechte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zobrazována


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..