Chcete se výhodně zbavit velkého množství kovu? Víme, kde si dobře vyděláte

Chcete se výhodně zbavit velkého množství kovu? Víme, kde si dobře vyděláte

Válí se vám doma už nějaký čas přebytečná kila kovů? Nebo se konečně chcete zbavit autovraku? Pak máte štěstí – víme totiž, kde si vyděláte nejvíce.

Ověřený výkup kovů

Ze všeho nejdříve si představíme oblíbené autovrakoviště AB Metal Recycling s.r.o. s webovými stránkami www.abmetalrecycling.cz. Tato česká společnost se už od roku 2011 zabývá výkupem a ekologickým zpracováním kovového odpadu po celém území Karlovarského kraje. Později k těmto službám přibyla také likvidace autovraků. Díky kompletnímu vybavení dokážou zajistit celý proces výkupu i zpracování sami.

Nás však v tuto chvíli zajímá především výkup kovů. Z hlediska kovošrotu můžete bez problémů prodat železo, hliník, měď, katalyzátory z vozidel, autobaterie a další kovové produkty ze strojů i vozidel. Velkou výhodou jsou hlavně cenové nabídky na míru. Za odvezený materiál dostanete zaplaceno bezhotovostní platbou do druhého dne od odevzdání. Velkoobchodní dodavatelé se dočkají i komplexních služeb v oblasti evidence odpadů (průběžná evidence, vystavení důležitých podkladů a podobně) a řady dalších výhod. Ve všech případech se svěříte do péče zavedené a přátelské společnosti s férovou obsluhou.

Spolehlivá likvidace aut

Zmíněná společnost vám poslouží i v případě, kdy vás zajímá ekologická likvidace vozidel. Za léta své praxe zlikvidovala přes 20 000 kusů v různých stavech. To platí pro osobní vozidla, motocykly, užitkové vozy, autobusy, přívěsy, návěsy, vysokozdvižné vozíky, traktory i pracovní stroje všech podob. Nejdříve přijede přímo k vám, naloží autovrak a vyplatí vám sjednané peníze na ruku. Poté odveze vrak k sobě, kde zajistí ekologickou likvidaci. Vy následně dostanete doklad, s nímž se zastavíte na příslušném úřadu. Tam proběhne odhlášení.




Komentujte jako první

Zanechte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zobrazována


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..