Stavíte nebo rekonstruujete svou domácnost? Víme, jak si celý proces usnadníte

Stavíte nebo rekonstruujete svou domácnost? Víme, jak si celý proces usnadníte

Nebudeme si nic nalhávat – výstavba nebo rekonstrukce nejsou zrovna jednoduché práce. Než začnete bydlet, musíte si poradit se spoustou náročných úkolů. Jak si celý proces značně usnadníte?

Oblíbené služby od společnosti Dřevoškrt

Bydlíte v okolí Domažlic? Pak určitě znáte oblíbenou společnost Dřevoškrt. Tito odborníci poskytují komplexní portfolio služeb pro všechny jedince, kteří zrovna provádí výstavbu nebo rekonstrukci domácnosti. Prodává stavební dřevo ve všech podobách i provedeních, vyrábí a montuje interiérové dveře, pokládá plovoucí podlahy a také vyrábí a montuje nábytek přesně na míru. Díky tomu vyřešíte několik problémů jednou spoluprací a podstatně si usnadníte práci.

Nejpopulárnější službou je nábytek na míru. Dřevoškrt se této oblasti věnuje už od roku 1993. Hravě si poradí jak s kusovými, tak i sériovými zakázkami. Na základě přání vám navrhne klidně i atypické produkty pro kterýkoliv účel. Za zmínku stojí hlavně vestavěná skříň na míru. Vy si budete moci zvolit její tvar, použité materiály, dekor a samozřejmě i libovolný regálový systém. Poté si chvíli počkáte na realizaci, dodání až k vám domů a finální montáž.

Stavíte nebo rekonstruujete svou domácnost? Víme, jak si celý proces usnadníte

Kuchyně na míru

Společnost Dřevoškrt realizuje také kuchyně na míru. Zajistí vám provedení do I, L, U, stejně jako s ostrůvkem uprostřed. V tomto ohledu záleží pouze na vašich požadavcích. Jednotlivé kusy nábytku budou sestavené z ověřené kombinace – masivního dřeva a lamino desek. Ať už si chcete nechat vyrobit libovolný druh nábytku, rozhodně potřebujete inspiraci. Na webových stránkách této společnosti najdete kolonku „Galerie“. Tam si budete moci prohlédnout desítky a desítky variant dveří, kuchyní, skříní, podlah i ostatního nábytku. Snadno tak načerpáte inspiraci.




Komentujte jako první

Zanechte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zobrazována


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..